fbpx
a
Contact
Location

Marskramerstraat 62

4871MH

Etten-Leur

Netherlands
0 (0.00)
Your Cart 0 (0.00)
  • No products in the cart.

Prijslijst:

Ruler Interieur Design Studio houdt zich bezig met het inrichten van uw ruimte volgens uw wensen. Hoe werkt het? Dus laten we dus het zo zeggen:
Laten we een interview met u doen, dat drie uur duurt. Tijdens dit gesprek of deze sessie proberen we meer informatie over u en uw wensen te verzamelen. We maken grove schetsen van de ruimte, analyseren de basis van die ruimte en bespreken over de kleuren, materialen en stijl van het meubilair en de ruimte.

Op deze manier proberen we uw wensen beter te stijlen en te richten op het uiteindelijke doel. Ons doel is uw woonruimte op uw maat. Soms is deze sessie al voldoende om een ​​duidelijk beeld te krijgen van dat wat u wilt, dus voor de prijs van 250 euro (+ btw 21%) voor drie uur van deze service kun u antwoorde op uw vragen over uw ruimte krijgen.

Tijdens deze drie uur krijg u ruwe schetsen en ideeën van uw ruimte. Wilt u een meer gedetailleerde voorstelling van alles, dan kan onze samenwerking doorgaan tegen een prijs van 75 euro (+ btw 21%) per uur. Uiteraard kan u je vooraf het geschatte aantal uren geven die nodig zijn om een ​​plan te maken op het door uw gewenste niveau.