fbpx
a
Contact
Location

Marskramerstraat 62

4871MH

Etten-Leur

Netherlands
0 (0.00)
Your Cart 0 (0.00)
  • No products in the cart.

FAMILIEHUIS

Projekat porodicne kuce na periferiji grada Nisa izradjen za cetvoro clanu porodicu za stanovanje. Muskarac, zena i dvoje male dece razlicitog uzrasta i pola. Devojcica osam godina a decak deset.

Osnova organizacije prostorija u prizemlju zasniva se na zelji klijenata da se ovaj prostor koristi za dnevni boravak. Pa su za to kuhinja, trpezarija i dnevni boravak smesteni na prizemnoj etazi. Prostorije za dnevni boravak imaju na ovaj nacin dobru komunikaciju sa dvoristem sto je bio jedan od glavnih uslova prilikom izrade projekta.

Spavaca soba, dve decije odvojene sobe, kupatilo i galerijski prostor predvidjen za odmor i rad od kuce smesteni su u potkrovlju. Potkrovlje je adekvatno izolovano radi postizanja odredjenog toplotnog konfora I stoprijatnijeg boravka u ovom delu kuce.

Instalacija za grejanje smestena je u podrumskom delu kuce koji je pozicioniran odmah ispod trpezarije u prizemlju. Iz ove tacke postize se dobra povezanost sa svim prostorijama u kuci sto daje maksimalan ucinak prilikom zagrevanja prostorija.

Category
Year