Contact

Merskramerstraat 62,

Etten-Leur, Netherlands, 4871MH

+31 6 27368919

office@rulerinteriorstudio.com

Follow us
0 (0.00)
Your Cart 0 (0.00)
  • No products in the cart.

Amsterdam noord

De jonge kopers gaan smenwonen. Zij werkt full time als produkctieassistent bij een
filmbedrijf, hij werkt als zelfstandig (portret) fotograaf en heft een aparte studio. Ze denken nu nog nit aan kinderen maar willen en bij de verbouwing wel rekening mee houden. Het huis is casco, dat wil zeggen zonder indeling van kamers, badkamer en keuken.
Ansluitpunten zijn voorloping op de tekening aangeven.
•  Uitgangspunten:
• Ruim, helder, praktisch interieur
• Veel aandracht voor kwalitet en duurzame materialen
• Eigentijdse kleurtoepassing.
•   Ze houden beiden van muziek en lezen en doen dit vooral via mobiele diensten (sportify, ebooks etc.) Dit vraagt geen ruimte. Verdere interesses zijn film en beeldende kunst, dit vraagt om een ruimte boekenkast.
•  Er is een vrindenkring, ontmutingen zijn vaak met etentjes. Dit maakt de keuken belangrijk qua opzet en vormgeving. Op de plateground staat een voorstel voor de keuken.
•  Zoals we in de beschrijving zien, het appartement is voor het jonge koper dat in Amsterdam wonen zul. Zij zijn een moderne koper dat voor muziek en films interessiert. Daroom, mijn interieur ontwerp concept voor dit woning is op moderne kleuring gebaseerd –moud board: sterrenhemel, hout, maar ook klasiek groen-blouwe en terracote kleuring. De kleuring en materialen motieven kunnen wij ook on deze cathedral zien.
•  Volgens mij, de ideaale schema in het appartment is met volgende functioneel ruimten: eetkamer, keuken, woonkamer, werkkamer, slaapkamer. De werkkamer kan later geadaptierd zijn – bij voorbled in het kinderkamer met een kleidingkast. De andere kamers kunnen voor lange tijd hetzelfde gebruik hebben.
•  In de de keuken heb ik de plaak voor een magnetronoven, normal oven en vaatwasser geplaand. In het eetkamer het is een tafel met zitplaatsen voor acht personen. The kleuring is meestal terracota en donkerblouw. De lichting is sterk en alle lichten zijn in het wit kleur. In de keuken en eetkamer hebben we verschillende soorten verlichting. Boven de eettafel een grote kroonluchter en drie buffer lampen boven de slee die verbonden is met de keuken. en reflectoren die het grootste deel van de keuken verlichten. aan de muur hangen lampen die als omgeving dienen in een ruimte die is gerelateerd aan de behoeften van dit jonge stel
•  In de woonkamer hebben we een bank en een grote stoel om aangenaam tv te kijken. TV is groot en lichting is laag dus de jonge koper kan TV vanaf veele plaatsen uit de kamer kijken. Het is een groote raam in het kamer een lichting is goed voor lezen, films te kijken, maar ook voor wijn en ber met vriendedn te drinken. Vanuit de kamer je kunt ook naar de terras gaan
– het is ook zitsplaats voor 4 personnen. Het is heel belingrijk voor het jonge koper. De
kleuring in de woonkamer is ook met terracote en donkerblouw, hetzelfde als in het
eetkamer.
•  De slaapkamer is modern met directe toegang naar de badkamer en een aparte kledingkast. Dat geef het een speciaal comfort voor de mensen di in het appartment wonen. De lichting is laag en gordijnen zijn

•  De werkkamer heeft een goede communicatie met de woonkamer. Het is heel handig voor het werk van het koper. De lichting is sterk en heb heel grote ruimte en goede fotos kunnen daar gemaakt zijn.