Contact

Merskramerstraat 62,

Etten-Leur, Netherlands, 4871MH

+31 6 27368919

office@rulerinteriorstudio.com

Follow us
0 (0.00)
Your Cart 0 (0.00)
  • No products in the cart.
a

About Me

meet me and let's work together

SLAVICA MADIC-STAMENKOVIC

interior designer

Mijn verhaal begint in Servië, in Nis, waar ik in 1980 ben geboren. Als kind hield ik van tekenen en luisteren naar verhalen over de archeologische vondsten die het gebied rijk is. Na mijn opleiding in kunst heb ik me ingeschreven aan de Faculteit Wijsbegeerte van de Universiteit van Belgrado, afdeling Archeologie. Ik bleef daar twee jaar. Na mijn studie archeologie keerde ik terug naar Nis en daar schreef ik me in aan de Faculteit Civiele Techniek en Architectuur, afdeling Architectuur. Ik denk dat mijn interesse in interieur en landschapsarchitectuur het resultaat is van combinatie van al die beroepen, waarin ik al vanaf jonge leeftijd geïnteresseerd was.
Toen ik naar Nederland verhuisde, zag ik een kans om mijn droom eindelijk waar te maken (door het combineren van al die activiteiten). Dit werd ondersteund door de ervaring die ik heb opgedaan tijdens een jaar dat ik in Lausanne in Zwitserland doorgebracht. Om mijn droom waar te maken, heb ik me ingeschreven voor een cursus interieurontwerp aan de NIA Academie in Nieuwegein. Dit hielp meom met de inrichting van de ruimte te werken op de manier die de lokale criteria vereist. Ik heb mijn kennis en perspectieven op het gebied van design en innovatie in interieurontwerp uitgebreid. Dat is ietsdatecht belangrijk voor dit werk is. Mijn specialiteit is harmonisatie van verschillende kleuren - van koud tot warm, van pastel, aards tot intens en helder. Kleuren maken deel uit van het karakter van een persoon. Ze kunnen de stemming bepalen, de emoties opwekken, de verbeelding stimuleren. Zo kunnen bepaalde kleuren mensen stimuleren om te werken en anderen om te ontspannen. Mijn taak is om het palet van je karakter door het interieur te halen. Om het zo goed mogelijk te kunnen doen, is het gesprek met de klant aan het prille begin van de projectontwikkeling van groot belang. Het gesprek is tegelijkertijd ook de eerste fase van het project. Op die manier krijg ik zoveel mogelijk informatie over kleuren, favoriete afbeeldingen, vormen,stijlen en materialen. Al die informatie zijn van groot belang voor het project want op die manier kan ik alle wensen van de klant vervullen. Als onze samenwerking alleen de eerste fase bevat, krijgt udan interieuradvies over de beste manier waarop u uw idee kunt realiseren.
Zodra uw wensen en visies in verband met uw toekomstige woonruimte, werkruimte of ruimte met een ander doel zijn gedefinieerd, wordt het moodboard van die ruimte gemaakt. Het moodboard verbeeldt voornamelijk de sfeer, de kleur en de materialen die we zullen gebruiken bij het inrichten van uw ruimte. De tweede fase is het inrichten van functionele delen in uw ruimte. Met de juiste indeling van die functionele delenwordt de kwaliteit van het leven in uw appartement verbeterd. In deze fase van het project wordt het meubilair in de ruimte geselecteerd en gerangschikt. Dit alles wordt schilderachtig gepresenteerd door een technische tekening op basis van het appartement met verticale doorsnedenen deperspectiefvanbepaalde delen van de verwerkte ruimte. In de derde fase van het conceptuele ontwerp ontwikkelen we een lichtplan voor uw ruimte. Dit is ook een zeer belangrijke fase omdat de verlichting direct het plan van de functionele delenondersteunt, waardoor de lichtintensiteit niet in elke van deze delen gelijk is. Bijvoorbeeld, de intensiteit van de verlichting van de werkruimte kan verschillen van de intensiteit van het licht van de ruimte voor rust en ontspanning. Of we gebruik gaan maken van directe, indirecte, sfeervolle of functionele verlichting hangt af van de functie van die ruimte. Een goede selectie en het plaatsen van verlichtingselementen die bij functionele delen horen, verhoogt het comfort in de ruimte die wordt ingericht.
Om alles duidelijker te maken, hebben we een website gemaakt met onze diensten waar u zich kan informeren over de fases en prijzen van projecten.

Projects